De Allround interim administrateur
Mibuso B.V. is toonaangevend in de leveren van een interim administrateur met veel ervaring. Ben je nu opzoek naar iemand voor lange of korte tijd. Wij passen ons aan, aan uw vraag.

Heeft u op de afdeling administratie te maken met uitval, een collega met zwangerschapsverlof of is er een andere reden waardoor u binnenkort of per direct op zoek bent naar een interim  administrateur? Voor onder andere een interim  administrateur kunt u zich wenden tot Mibuso B.V.. Wij zijn gespecialiseerd in het outsourcen en detacheren van specialisten op het gebied van (personeels)administratie, boekhouding en meer. Wanneer u hulp nodig heeft om uw  administratie blijvend te laten draaien, bemiddelt Mibuso B.V.graag in interim  administrateurs. Ook voor tijdelijke projecten kunnen wij interims regelen die u kunnen ondersteunen. Wij helpen u graag om het werk zoals gewoonlijk door te kunnen laten gaan, zonder dat er achterstanden in het werk ontstaan.

Altijd een goed gevoel. Echt altijd. Dat kunnen wij niet loslaten. Je merkt het al als je een voet over de drempel van onze kantoor zet. Aan hoe wij alles op alles zetten om jou een goed gevoel te geven, maar vooral aan de glimlach op ons, en jouw gezicht.

Wij hebben kennis van de volgende loonpakketten
- King
- Exact
- Afas

Delen

© 2018 Mibuso B.V.